Ταμπουλέ με φύτρα ή βραστή κινόα

Υλικά
(για 1 μερίδα)
  • 100 -150 γρ κινόα
  • 3 κ.σ. κύβους τομάτας
  • 2 κ.σ. κύβους αγγουράκι
  • 1 κ.σ. κύβους κόκκινο κρεμμύδι
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κ.γ. ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 1/2 κ.γ. ξύσμα από ακέρωτο λεμόνι
  • χυμό από 1/2 κανονικό λεμόνι
  • αλατοπίπερο
  • 3-4 κ.γ. ελαιόλαδο
Παρασκευή

Ανακατεύουμε σε μπώλ όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν και να "δέσουν" οι μυρωδιές και οι γεύσεις για 1 τέταρτο περίπου.

 

Άννα Χοχλάκη