Κόβουμε το μήλο σε "κυδωνάτες" φέτες, το αλατοπιπερώνουμε και το ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε για 10'-15' στους 160ο ή μέχρι να καραμελώσει ελαφρά.
Ανακατεύουμε τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ελάχιστη σκόνη σκόρδου και ελαιόλαδο.
για την sauce:
χτυπάμε στο μπλέντερ χυμό από 2-3 μήλα, 1 καθαρισμένο μήλο, αβοκάντο, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, χυμό λάιμ ή λεμονιού, 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδο.
Άννα Χοχλάκη