Τσάι Τζίντζερ - Κουρκουμά

Υλικά
(4 μερίδες)
  • χυμός τζίντζερ 40 γρ
  • χυμός 40 γρ ή σκόνη κουρκουμά 2 κ.γ.
  • σιρόπι αγαύης ή γλυκαντικό επιλογής, κατά βούληση
  • χυμό από 1 πορτοκάλι ή 1 λεμόνι ή 1 μανταρίνι
  • 4 φέτες πορτοκαλιού
  • ξύλα κανέλας
  • ζεστό νερό 800 γρ
Παρασκευή

Προσθέτουμε στο ζεστό νερό όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για 15'.
Σερβίρουμε στολίζοντας τις κούπες με ξύλα κανέλας, αποξηραμένα τριανταφυλλάκια ή υβίσκο.

 

Άννα Χοχλάκη