Γουακαμόλε

Υλικά
  • 2 ώριμα αβοκάντος
  • 4 κ.σ. κύβους τομάτας
  • 1 κ.σ. ή περισσότερες κύβους κόκκινου κρεμμυδιού
  • αλατοπίπερο
  • 1/2 κ.γ. ξύσμα και 30 γρ χυμό λάιμ ή λεμονιού
  • τσίλι ή καγιέν όσο spicy θέλουμε
  • 1/2 κ.γ. κόλλιανδρο ξερό σκόνη
Παρασκευή

Λιώνουμε με το πιρούνι τα αβοκάντος, προσθέτουμε το λεμόνι για να μην μαυρίσει και τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε απαλά, σερβίρουμε με μαϊντανό ή φρέσκο κόλλιανδρο.

 

Άννα Χοχλάκη