Βελουτέ σοκολάτας με γλυκοπατάτα

Υλικά

1) 300γρ βρασμένη λευκή γλυκοπατάτα
2) 100γρ κακάο
3) 100γρ σιρόπι αγαύης ή άλλο γλυκαντικό (όχι στέβια, όχι επεξεργασμένη ζάχαρη)
4) 500 γρ βραστό νερό
5) 1 τσιμπιά αλάτι
6) 1 τσιμπιά κανέλα
7) αν την θέλετε spicy, όσο καγιέν αντέχετε

Παρασκευή
  • Βάλτε σε δυνατό μπλέντερ όλα τα υλικά και χτυπήστε καλά μέχρι να έχετε το πιο βελούδινο αποτέλεσμα
  • Σερβίρετε με κρέμα καρύδας ή ξηρών καρπών!